Welkom!

Wij heten u van harte welkom op de site van Kattenhotel Overpelt. Kattenhotel Overpelt is een huiselijk, kleinschalig 5 sterren kattenhotel. Het hotel beschikt over twee luxueus ingerichte ruimtes: het hotel en de cottage.

Onze gasten hebben in alle twee de ruimtes veel bewegingsvrijheid en prima klim-en speelmogelijkheden. In het kattenhotel en de cottage is er een buitenren aanwezig, waar de katten kunnen genieten van het zonnetje. Alle katten kunnen zich heerlijk terugtrekken op een rustig plekje.

Mocht u nog vragen hebben na het bezoeken van de website, of u wilt een persoonlijke rondleiding, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Adres: Schouwveldstraat 6 B, 3900, Pelt

Vast: +32 11 724273
Mobiel: +31 6 18761170

Email: info@kattenhoteloverpelt.be
Erkenningsnummer: HK 40702949