Vragen?

Hoeveel kost het om onze kat in Kattenhotel Overpelt te laten logeren?

Per dag vraagt Kattenhotel Overpelt een prijs van € 13,50 per kat. (dit is inclusief droge en natte voeding) Voor gasten die speciale medicatie toegediend moeten krijgen vraagt Kattenhotel Overpelt een toeslag van € 1 per dag. De breng en haal-dag zijn 2 afzonderlijke dagen en worden ook volledig als zodanig berekend. Kattenhotel Overpelt verplicht zich om een dierenarts in te schakelen voor elke gast, telkens wanneer Kattenhotel Overpelt dit voor de juiste verzorging of gezondheid van het dier noodzakelijk acht. De kosten worden geheel gespecificeerd op onze factuur vermeld. Mensen met meerdere katten(meer dan 2) raden wij aan om contact met ons op te nemen voor een aangepaste prijs. In het laagseizoen is het mogelijk om de cottage privé af te huren. De prijs is €20 per dag per kat.

Mag ik het kattenhotel komen bezichtigen?

Uiteraard mag u het hotel komen bezichtigen. Sterker nog….. wij willen juist heel graag dat u het kattenhotel komt bezichtigen voordat u voor de eerste keer uw kat bij ons laat logeren. Op deze manier kan ik de voorwaarden met u bespreken en heeft u een beter beeld van het kattenhotel. Deze bezichtiging is wel altijd op afspraak zodat ik ook de tijd voor u kan nemen.

Ik wil graag wat meer weten over het verblijf en de faciliteiten. Zitten alle katten samen? Kunnen ze ook buiten?

Kattenhotel Overpelt is een hotel in groepsopvang. Er is wel een aparte kooi aanwezig. Alle katten zitten samen in het hotel of de cottage, maar kunnen zich terugtrekken in allerlei krab en klimpalen. De katten kunnen hier naar buiten in een gezellige buitenren. De cottage is wel privé af te huren. Vraag naar de voorwaarden.

Moet de kat tegen bepaalde ziekten of parasieten ingeënt zijn?

Inentingen tegen kattenziekte, niesziekte en leucose zijn verplicht. Verplicht minimaal 3 weken voordat uw kat bij ons in het hotel wordt gebracht of aansluitend op de laatste enting. De kat dient een jaarlijkse inenting te krijgen. Het inentingsboekje moet worden meegebracht bij het binnenbrengen van de kat. Alle katten moeten behandeld zijn tegen parasieten, vraag uw dierenarts voor meer informatie. Is de kat tijdens het brengen niet in orde met betrekking tot inentingen of vlooien, nemen wij de kat niet aan!

Moet ik voeding meenemen?

De gehele dag door staan droge voeding en heerlijk vers water tot beschikking van uw kat. In de ochtend en avond geven wij de katten ook nog natte voeding (voor de katten die mogen). Ook kattensnoepjes en kattenmelk (voor de katten die mogen) zijn bij de prijs inbegrepen. Andere gerechten zijn ook bespreekbaar. Als uw kat een speciale voeding heeft, in verband met een dieet of aandoening, vragen wij om deze mee te geven tijdens het verblijf van uw kat. Wij zullen er dan voor zorgen dat de kat tijdens het eten even apart gezet wordt.

Zijn ongecastreerde katers welkom?

Tot de leeftijd van 6 maanden mogen volledige katers komen logeren. Vanaf 6 maanden, dienen katers die willen komen logeren, gecastreerd te zijn. Zo blijft het aangenaam voor de andere hotelgasten.

Wanneer moet ik de rekening betalen?

De rekening dient contant betaald te worden op het moment dat u uw kat komt ophalen.

Wat als onze kat ziek wordt?

U machtigt Kattenhotel Overpelt in geval van ziekte, of redelijk vermoeden van ziekte van uw kat, om een dierenarts te consulteren op uw kosten en die maatregelen te nemen die Kattenhotel Overpelt nodig acht. Wij consulteren hiervoor dierenarts praktijk ‘Nieuwe Dijk”, Kerkhovensesteenweg 296, 3920 te Lommel. Indien u dat wenst consulteren wij uw eigen dierenarts.

Is het mogelijk om onze kat te komen halen en brengen?

Kattenhotel Overpelt is in de mogelijkheid om uw kat te komen halen en weer thuis te brengen. De kosten hiervoor zijn €0,50 per gereden kilometer, met een minimaal bedrag van €15.