Gastvrouw

Mijn naam is Margreth de Borst, 45 jaar oud en ik heb een enorme passie voor katten. Na jarenlang rond te hebben gelopen met het idee om een kattenpension te beginnen, ben ik in 2008 een 2 jarige studie begonnen voor uitbater kattenpension. In deze studie heb ik alles geleerd over gedrag, gezondheid en verzorging van katten.

Op 10 juli 2010 is mijn droom werkelijkheid geworden. Kattenhotel Overpelt was een feit!

Bij het kattenhotel hebben we sinds 2019 ook een kattentrimsalon geopend. Ik werk in de trimsalon katvriendelijk en vacht besparend. Ik ga dus niet zomaar ontwollen, scheren of plukken. Naast mijn opleiding als kattentrimster heb ik een opleiding gevolgd voor kattengedragstherapeut.

In december 2023 heb ik mijn diploma behaald als konijnentrimmer bij Edupet. Dus naast katten mogen er nu ook konijnen in ons trimsalon komen. Dit is uiteraard op aparte uren zodat de konijnen geen stress hebben van de katten.

Naast deze nieuwe uitdaging kwam er steeds meer de vraag of ik een kattenoppas aan huis wist? Kom jij niet aan huis Margreth? En ja voor sommige katten is het gewoon fijner om thuis te blijven. Denk hierbij aan zeer bange katten, katten met speciale voeding of katten met medicatie. Dus vanaf december 2023 ben ik begonnen met een nieuwe service: De kattenoppas aan huis.

Naast het verzorgen van al deze lieve katten vind ik het leuk om mijn kennis over te brengen. Ik geef op regelmatige basis workshops bij ons thuis en ben docent geweest bij de Syntra in Hasselt. Daar gaf ik de lessen voor de uitbaters honden en kattenpension.